top of page
Gesprek_4_edited.jpg

Hoi, ik ben Sandra.

Vanaf dat ik me kan herinneren vond ik het menselijk lichaam en bewegen interessant. Daardoor was fysiotherapeut worden een logische keuze voor mij. Na zo’n vijftien jaar kreeg ik steeds meer aandacht en interesse voor alles rondom het bekken. Bekkenfysiotherapie werd mijn de specialisme. Ik werk al ruim 30 jaar in Volendam en ben mede eigenaar van Kernpraktijken fysiotherapie de Garage.
Ik woon samen in de Zuidoostbeemster en heb twee volwassen kinderen die op zichzelf wonen.

"De combinatie haptotherapie en bekkenfysiotherapie is het mooiste vak"
0D5A1319.jpg

Sandra Pommerel

  • GZ Haptotherapeut

  • Bekkenfysiotherapeut

  • Kernpraktijken fysiotherapie De Garage 

Als bekkenfysiotherapeut liep ik er steeds vaker tegenaan dat de oplossing niet alleen of soms helemaal niet ligt in het fysiologische (dys)functioneren. Daar schiet de fysiotherapie tekort.
Daarnaast was ik zelf toe aan verdieping en een nieuwe uitdaging voor de laatste fase van mijn werkende leven. Belangrijk om mij zelf tevreden te houden en voor cliënten; nooit op de automatische piloot te gaan werken.

Mijn interesse was gewekt om de persoon achter de klacht beter te Ieren kennen, de patronen van diegene inzichtelijk te krijgen en om te zien wat die klacht dan vertelt.
Daarmee kwam de studie haptotherapie in beeld. Na vijf jaar met veel plezier leren, ervaren en voelen heb ik de afstudeerfase afgerond en ben ik haptotherapeut.

Het samen zoeken, het samen werken vanuit wezenlijk contact vind ik elke dag weer boeiend en bijzonder.

overig_9_edited.jpg
bottom of page